CS:GO Bunny Kodları (BHop Komutları)

CSGO’da Bunny Hop nasıl yapılacağını merak mı ediyorsunuz? İşte bunu yapmanıza yardımcı olacak tüm CS:GO bunny kodları.

CSGO oynayan oyun severler Bunny Hop ne olduğunu ve ne işe yaradığını bilirler. Ama yeni oynayan oyuncular için bu terimi ilk kez duymuş olabilirsiniz. Peki bunny kodları nedir?

Bunny Hop, hızınızı artıran bir tavşan zıplama tekniğidir, böylece rakibinizi oyun içinde şaşırtabilir ve daha kısa sürede daha fazla mesafe alabilirsiniz.

Bu tekniği uygulamak son derece zordur ve uzun bir süre pratik yapmak gerektirir. Öğrenmenin birçok yolundan biri, hazır otomatik bhop komutlarını ve bhop komut dosyalarını kullanmaktır. Bu komutların çalışması için  sv_cheats 1 etkinleştirilmesi gereklidir yoksa her sunucuda çalışmazlar.

Bunny Kodları Faydaları

  • Oyuncular için en önemli faydası, ile diğer oyunculardan çok daha hızlı hareket edebilirsiniz. 
  • İkincisi, hızlı sıçramalar yaparak rakip oyuncuların sizi vurması çok daha zor olacak.

Kısacası bunny kodları, daha hızlı hareket etmenizi, rakibinizi şaşırtmanızı ve sizi öldürmesini zorlaştırmanızı sağlar. Ne yazık ki, teoride her şey basit görünse bile, bu tekniği öğrenmek için gerçekten çok zaman ayırmanız gerekiyor. 

Yasaklı Sitelere Giriş başlıklı içeriğimiz de ilginizi çekebilir.

CS:GO Bunny Kodları

CS:GO’da en standarttan en uç noktaya kadar otomatik atlamayı etkinleştirmek için 4 farklı komut seti bulacaksınız. Sadece antrenman yapmak istiyorsanız ilk bunny kodu sizin için uygun olacaktır.

İşte tüm bhop komutları:

1. Otomatik bunny komutlarını uygulayın

sv_cheats 1; sv_autobunnyhopping 1;

CS:GO otomotik bunny, oyun içi temel bilgileri öğrenmek için uygundur, çünkü sadece boşluk çubuğunu ve hava tabancasını sola ve sağa tutmanızı gerektirir. Yani herhangi bir beceri veya deneyime ihtiyacınız yok.

2. Artan hız bhop komutları

 CS:GO’da daha verimli bir tavşan zıplaması (bhop)  gerçekleştirmenize izin verecektir.

sv_cheats 1; sv_autobunnyhopping 1; sv_enablebunnyhopping 1;

Bu kodları eklediğinizde, standart alıştırma komutlarından daha yüksek bir hıza ulaşabileceksiniz.

3. Daha Hızlı Bunny kodları

Bu komutlar, otomatik atlama komutlarına benzer şekilde çalışır, ancak hız sınırlarını artırarak hareket hızını önemli ölçüde artırır.

sv_cheats 1; sv_autobunnyhopping 1; sv_enablebunnyhopping 1; sv_maxvelocity 7000;sv_staminamax 0; sv_staminalandcost 0; sv_staminajumpcost 0; sv_accelerate_use_weapon_speed 0; sv_staminarecoveryrate 0; sv_airaccelerate 2000;

Sonuç olarak yazımızda CS:GO Bunny hızlandırma Kodları listesini sizlerle paylaştık. Siz de size uygun kodu etkinleştirerek rakiplerinizi şaşırtmaya hazır olun. Herhangi bir sorun ile karşılaşırsanız yorum kısmına yazmaktan çekinmeyin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir