Valorant Fade çıkış tarihi, ne zaman gelecek ve daha fazlası

Haftalarca süren sızıntılar ve tanıtımlardan sonra, Riot Games sonunda Valorant kadrosuna katılacak bir sonraki ajanı açıkladı – Fade. En son Valorant ajanı Türkiye’den geldi ve istihbarat konusunda uzmanlaştı. Masters Reykjavik Büyük Finali sırasında resmi olarak ve tamamen açıklanacak. Ancak, onun hakkında zaten birçok bilgiye sahibiz. Yeni Valorant Fade ajanı, yetenekleri ve daha fazlasının çıkış tarihi için okumaya devam edin.

Valorant Fade Ne Zaman Gelecek

VALORANT NEW AGENT FADE NE ZAMAN GELECEK?

Valorant’ın 20. ajanı Fade, Valorant Episode 4 Act 3 ile oyuna gelecek. Bölüm 4 Act 3 26 Nisan 2022’de çıkacak ve o zaman onun gibi oynama fırsatına da sahip olacaksınız. Ancak, birkaç gün önce onun hakkında daha fazla şey öğrenebileceğiz. Daha önce de belirttiğimiz gibi, resmi açıklaması Masters Reykjavik Büyük Finali sırasında gerçekleşecek. Büyük final 24 Nisan Pazar günü yapılacak. Kesin süre, finalden önceki diğer maçlara bağlıdır.

VALORANT AGENT FADE YETENEKLERİ

  • (Q) – En fazla 1,5 saniye havada uçan bir küreyi vurun, ardından yere düşer. Yere çarptıktan 0,5 saniye sonra, küre 7m’lik bir yarıçapa genişler ve çarptığı düşmanlar merkeze sabitlenir. Vurulan düşmanlar 75 hasar alır, sersemler ve 5 saniye boyunca kaçamazlar.
  • (E) – 1,5 saniyeden fazla havada kalacak bir küreyi vurun, ardından yere düşer. Düştüğünde hızla tekrar yükselecek ve yok edilebilecek bir göz haline gelecektir. Göz bir düşman gördüğünde, onları İz zayıflatmasıyla işaretler. Ayak İzi zayıflatması bir düşmanı ortaya çıkarır ve 12 saniye boyunca işaretler.
  • (C) – Düşmanın izlerini takip edebilen (E’den) veya ateş tutup fareyi hareket ettirerek kontrol edilebilen bir yaratık gönderin. 0,5 saniyelik pişirme süresinin ardından bir düşmana ulaştığında, 3 saniyeliğine miyop olur. Her yol için sadece 1 yaratığınız olabilir.
  • (X) – Bir karanlık sis dalgası gönderin. Sis bir düşmanla bağlantı kurarsa, sersemler, perili olurlar ve 12 saniye boyunca ayrışırlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir