instagram Mesajlar Siyah Oldu Hatası – Çözümü Nedir, Nasıl Yapılır)? (2024)

instagram Mesajlar Siyah Oldu Hatası Sosyal platform devleri arasında olan İnstagram’da gündeme yeni düşen hata çok araştırılmaya başlandı. Peki instagram mesajlar siyah oldu hatası nasıl çözülür? Bu hatadan sonra kullanıcılar mesajları gözükmüyor gibi sorunlara sebep oldu.

Dünyanın en popüler sosyal ağ platformlarından biri olan İnstagram’da yaşanan son bir hata, kapsamlı bir araştırmaya yol açtı. Kullanıcılar en son İnstagram güncellemeleriyle ilgili çeşitli hatalar karşılaşabilirler. Özellikle bugün, günün erken saatlerinde fark edilen “Mesajlar Siyah Oldu Hatası” ilgi ile araştırılmaya başlandı. Bu nedenle, İnstagram mesajlarının siyahlaşmasına neden olan hatanın nasıl çözüleceği sorusu sıklıkla gündeme geliyor. İnsanlar internette “Instagram Mesajlar Siyah Oldu” araştırması yaparken bu soruna çözüm kısa süre içinde çözüldü. Ayrıntıları burada….

Instagram Mesajlar Siyah Oldu

İnstagramdaki mesajlar siyah oldu hatasıyla karşılaşan kullanıcılar için 2023 yılında uygulayacağınız kesin çözümler yazımızda yer alıyor. İnstagram’da yapılan yeni güncellemeler sonucunda kullanıcıların karşısına farklı hatalar çıkmaya başladı. Instagram’da mesajların siyah olması sonrasında ise çözümler hemen bulundu..

INSTAGRAM MESAJLAR SİYAH OLDU HATASI

En popüler ve yaygın olarak kullanılan Instagram’da mesajların siyah oldu hatasıyla ilgili çözümler araştırılmaya başlandı. Instagram sunucularında kaynaklanan bir sebepten kaynaklı olarak mesajlarınız siyah olarak gözükebilir. Instagram sunucularından kaynaklanan hatalarda kullanıcıların yapabileceği herhangi bir çözüm yolu maalesef bulunmuyor.

Mesajlarınızın düzelmesi için biraz beklemeniz gerekiyor ve uygulamayı sık sık kapatarak tekrar açmanız gerekebilir. Mesajların siyah olması sonrasında hatayı ortadan kaldırmak için uygulamayı bekletin. Sonrasında ise eğer çözülmez ise aşağıda ki yolu deneyin.

MESAJLAR SİYAH OLDU HATASI ÇÖZÜMÜ

MESAJLAR SİYAH OLDU HATASI ÇÖZÜMÜ
MESAJLAR SİYAH OLDU HATASI ÇÖZÜMÜ

Instagram’da mesajların siyah olması sonrasında kullanıcılar çözüm yolu için birden fazla araştırmalar yapmaya başladı. Bu noktada ise çözüm için aşağıda ki adımları izleyin.

  1. İlk olarak telefonunuzu tamamen kapatın.
  2. Telefonunuzu tekrar açın ve arka planda herhangi bir uygulamanın çalışıp, çalışmadığını kontrol edin.
  3. Arka planda herhangi bir uygulamanın çalışılabilirliğini kontrol etmek için (Apple model ise orta tuşa iki kez basarak, Android cihaz ise sekmeler butonuna) tıklayın.
  4. Instagram uygulamasını açın.
  5. Mesajlar’a girin. 
  6. Yüksek ihtimalle çözülmesi gerekiyor.

Eğer hata ortadan kalkmaz ise sunucu kaynaklı problemlerle karşı karşıya kalmış olmalısınız.

Bu süreçte eğer telefonunuza yeni Instagram güncellemesi geldi ise bunu gerçekleştirmeyi unutmayın. Tüm adımları uygulamanızın ardından ise hala hata ile karşı karşıya kalıyorsanız ekstra yapabileceğiniz farklı bir adım bulunmuyor.

Eğer farklı bir hesabınızda “mesajların siyah olması” ile ilgili bir hata alıyorsanız uygulamayı sonlandırarak birkaç saat sonra tekrar giriş yapmanız önerilir.

Kullanıcılar mesajların silinip silinmeyeceğine ilişkin detayları da araştırmaya başladı. Özellikle hesaplarda yaşanılan problem sonrasında ise mesaj alanında kaybolmalar olabileceği iddia ediliyor. Herhangi bir problem olması durumunda ise yetkililer yeni gelecek güncelleme ile tüm hataların ortadan kalkacağını iletiyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir