1941 Frozen Front APK İndir

1941 Frozen Front MOD APK, tüm düşmanları yenmek için liderlik yeteneğinizi özgürce gösterebileceğiniz bir oyundur. Oyuna katılarak, ordunuzu ünlü savaşları kazanmak için komuta etmek için daha özel olarak 1941'de 2. dünya savaşına katılacaksınız.
Geliştirici
HandyGames
Güncellendi
April 8, 2020
Boyut
72M
Sürüm
1.12.4
Gereksinimler
4.1 and up
Google Playden İndir
Google Play

Buradan İndir


1941 Frozen Front APK İndir nasıl kurulur?

1. ZIP dosyasını indirin.

2. 1941 Frozen Front APK İndir uygulamasını yükleyin

3. Uygulamayı açın ve "APK\'ları Yükle" yi tıklayın.

4. İndirilen ZIP\'in bulunduğu klasörü bulun ve seçin.

5. Ekranda görünen adımları izleyin.

TELEGRAMX
4.4/5 Oylar: 135,479
Bu uygulamayı bildir

Tanım

1941 Frozen Front MOD APK, tüm düşmanları yenmek için liderlik yeteneğinizi özgürce gösterebileceğiniz bir oyundur. Oyuna katılarak, ordunuzu ünlü savaşları kazanmak için komuta etmek için daha özel olarak 1941’de 2. dünya savaşına katılacaksınız.

Land of Empires: Immortal APK İndir yazımız ilginizi çekebilir.

1941 Frozen Front Hakkında

1941 Frozen Front – Büyük ölçekli savaşlarla bağımlılık yaratan strateji oyunu

Eğer tarih öğrenmeye meraklı biriyseniz, oyunun özel adı olan 1941 Frozen Front’u mutlaka tanıyacaksınız. Evet, 1941, Almanya ile Sovyetler Birliği arasındaki birçok ünlü savaşın zamanıydı. Bu savaşın sonucu internette veya tarih derslerinde açıklansa da, hala sonucunu değiştirmek isteyen birçok insan vardı. Öyleyse bu oyunu deneyin ve tüm savaşı kazanmak için istediğiniz herhangi bir orduya komuta etmeyi seçin.

1941 Frozen Front APK
1941 Frozen Front APK

Daha spesifik olarak, oyuncu Doğu’ya ilerlemek için Alman ordusunun komutanı olmayı seçebilir. Aksine, Sovyetler Birliği’ni ve Alman ordusunun kendisine karşı savunma seçeneğiniz de var. Bu savaşın sonucu, İngiltere veya Amerika tarafından yönetilen kampanyaların sonucunu büyük ölçüde etkileyecek, bu yüzden kazanmak için elinizden gelenin en iyisini yapın. 1941 Frozen Front, yayıncı HandyGames’in taktik oyunlarından yararlanan ilk ürün değil. Yani bu oyunun getirdiği ilginç şeylerden tamamen emin olabilirsiniz.

Zorlu taktik oyun

1941 Frozen Front savaşlarına katılmadan önce, oyunculara oyunun oynanışını daha iyi anlamaları için kısa bir eğitim verilecektir. Bu oyun, tüm savaşlarda ordunuzu zafere götürme görevinde olacağınız karlı Doğu Avrupa’da geçiyor. Her seviye, oyuncuları ustaca liderliklerini göstermek için farklı yerlere götürecek.

Daha spesifik olarak, oyuncuların birliklerini etkili bir şekilde düzenleyebilmeleri için her alan farklı altıgenlere bölünecek. Temel olarak, oyuncuların taşlarını belirtilen konuma taşımak için uygun altıgen bloklara dokunmaları yeterlidir. Oyundaki savaşın sıra tabanlı olacağını unutmayın, bu nedenle savaşı daha kolay planlamak veya gözlemlemek için bolca zamanınız olacak.

Kemikleri donduran kış boyunca savaşmak

1941 Frozen Front’taki her seviye, oyuncuyu çoğu soğuk havalarda geçen farklı yerlere götürecek. Meydan okumayı tamamlamak için her dövüşte ulaşmanız gereken birçok hedef var. Tipik olarak, düşman yakıt ikmal depolarını ele geçirmek, üssü korumak ve hatta düşmanın tüm yiyeceklerini yok etmek.

Her başarılı görevden sonra, oyuncu ordunun gücünü artırmak için belirli ödüller alacak. Ayrıca, bu oyunda düşmanları öldürmenin yanı sıra ikincil amaç da ortaya çıkıyor. Örneğin, belirli bir rotayı izlemeyi veya belirli bir üsten kaçmayı önermek. Bu oyunun tüm içeriğini keşfetmek için mevcut zorlukları tamamlamaya çalışın.

Doğru oyun modunu seçin

Diğer birçok strateji oyunu gibi, 1941 Frozen Front da oyunculara dönüşümlü olarak değiştirebilecekleri iki farklı oyun modu sunuyor. Tek oyunculu mod ve çok oyunculu moddur. Tek oyunculu modda 4 farklı seviye olmak üzere 5 askeri operasyon yapacaksınız ve mevcut her göreve göre işi yapmanız gerekiyor. Buna karşılık, çok oyunculu mod, en fazla beş arkadaşınızla katılmanıza izin verir. Özellikler aynı kalır, ancak karşılığında arkadaşlarınızla oynayabilirsiniz.

Ayırt edici ayrıntılara sahip 2D grafikler

1941 Frozen Front’taki tüm detaylar basit ama çok güzel bir 2D çizgi film stilinde gösteriliyor. Her şey 1941’deki şiddetli muharebe sahnesine uygun, ancak çok daha basit ve daha alakalı olarak tanımlanıyor. Burada oyuncular ülkelerin askeri güçlerinin yanı sıra üslerini de rahatlıkla görebilirler. Oradan, savaşların gergin atmosferini hayal etmek ve sonucu doğru stratejiye göre kendiniz değiştirmek kolaydır.

1941 Frozen Front nasıl kurulur

hilelipc.com adresinden APK sürümünü indirerek 1941 Frozen Front’taki gelişmiş özelliklerin keyfini ücretsiz olarak çıkarabilirsiniz. Bu adımları takip et:

Adım 1: 1941 Frozen Front MOD APK’sını indirmek için Apk indir bağlantısına tıklayın.

Adım 2: Cihazda “ayarları” açın ve bilinmeyen ayarları etkinleştirin.

Adım 3: 1941 Frozen Front.apk dosyasını açın ve kurun.

Adım 4: Oyunu açın ve çetin savaşları hemen şimdi yaşayın.

Android için 1941 Frozen Front APK İndir

1941 Frozen Front, Android cihazlarda bugüne kadarki en ilgi çekici savaş temalı oyunlardan biridir. Bu oyun esas olarak 2. Dünya Savaşı sırasında Doğu’daki savaşlardan yararlanmaya odaklanıyor. Bu nedenle, yetenekli liderlik yeteneğinizi göstermek için Alman tarafının Sovyet tarafı arasında seçim yapmak zorunda kalacaksınız. Ben. Ayrıca sınırsız paranın tadını çıkarmak ve oyun içinde istediğiniz her şeyi satın almak için MOD versiyonunu da sitemizden indirebilirsiniz.

Özellikler MOD :

  • sınırsız para

Görüntüler

Yenilikler

Fixed problem that the data protection confirm button wasn't shown when the text didn't fit into the popup.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir